Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 Ristorante Da Vinci Hotel Nikopolis Thessaloniki
Σε ταξίδι στις φθινοπωρινές γεύσεις της Ιταλίας μας προσκαλεί το επόμενο δείπνο της Wine Plus.
Το μενού, που βασίζεται στα φρέσκα εποχιακά υλικά και σε ευρηματικές εκτελέσεις παραδοσιακών παρασκευών, σχεδίασε ειδικά για τη βραδιά ο executive chef του Hotel Nikopolis Στέφανος Σταμίδης.
Menu
Crudo di tonno, μαγιονέζα από ταχίνι και gremolada εσπεριδοειδών
Prosecco, Zonin (D.O.C.)
Fregola Σαρδηνίας με θαλασσινά, ντοματίνια και πικάντικη ventricina
Φεγγίτες ροζέ 2012, Οινογένεσις (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Φρέσκα μανιτάρια με χορταρικά και αφρό παρμεζάνας, αβγά oρτυκιού ποσέ και μοσχαράκι τουρσί
Chardonnay oak 2011, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Γουρουνόπουλο σιγοψημένο με μούστο από τη Modena, πουρές σεληνόριζας και ξινόμηλου
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ξινόμαυρο 2008, Αργατία 2009 (Π.Γ.Ε. Μακεδονία)
Νεμέα 2008, Οινοποιία Λαφαζάνη (Π.Ο.Π.)
Crema brulata κολοκύθας, σορμπέ πικρής σοκολάτας με μπαχαρικά και canducci
.........................................................................................................................................................................................................
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 29€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Ristorante Da Vinci, Hotel Nikopolis Thessaloniki, τηλ. 2310 401044, 2310 401000
Σε ταξίδι στις φθινοπωρινές γεύσεις της Ιταλίας μας προσκαλεί το επόμενο δείπνο της Wine Plus.
Το μενού, που βασίζεται στα φρέσκα εποχιακά υλικά και σε ευρηματικές εκτελέσεις παραδοσιακών παρασκευών, σχεδίασε ειδικά για τη βραδιά ο executive chef του Hotel Nikopolis Στέφανος Σταμίδης.
Menu
Crudo di tonno, μαγιονέζα από ταχίνι και gremolada εσπεριδοειδών
Prosecco, Zonin (D.O.C.)
Fregola Σαρδηνίας με θαλασσινά, ντοματίνια και πικάντικη ventricina
Φεγγίτες ροζέ 2012, Οινογένεσις (Π.Γ.Ε. Δράμα)
Φρέσκα μανιτάρια με χορταρικά και αφρό παρμεζάνας, αβγά oρτυκιού ποσέ και μοσχαράκι τουρσί
Chardonnay oak 2011, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Γουρουνόπουλο σιγοψημένο με μούστο από τη Modena, πουρές σεληνόριζας και ξινόμηλου
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ξινόμαυρο 2008, Αργατία 2009 (Π.Γ.Ε. Μακεδονία)
Νεμέα 2008, Οινοποιία Λαφαζάνη (Π.Ο.Π.)
Crema brulata κολοκύθας, σορμπέ πικρής σοκολάτας με μπαχαρικά και canducci
.........................................................................................................................................................................................................
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 29€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Ristorante Da Vinci, Hotel Nikopolis Thessaloniki, τηλ. 2310 401044, 2310 401000