Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

9/10 Αθήνα (Κεραμεικός), Safka Bar Restaurant – Wine Tasting





Menu

Κολοκύθα ψημένη με μέλι, μούς τυριού από οργανικό κατσικίσιο τυρί και άγρια μανιτάρια τουρσί

Thyrsus, Μαλαγουζιά-Viogner 2012

Καπνιστό χέλι, μαριναρισμένες πατάτες και κρέμα αρωματισμένη με αυγά ρέγγας

Δέκα, Sauvignon Blanc–Semillon–Ugni Blanc 2009

Ψημένο και αργομαγειρεμένο χοιρινό, με πουρέ απο σαλιάριζα, φασολάκια και σκούρα σάλτσα λεμονιού

Δέκα, Ξινόμαυρο-Merlot 2008

Μούς λευκής σοκολάτας με μαύρο cassis, καραμελωμένα μήλα και τραγανό πλιγούρι βρώμης

Σκέρτσο, ημίξηρος 2012

Το δείπνο μαζί με το κρασί θα κοστίζει 33 ευρώ το άτομο.

Για κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε: 210-52 43 340

SAFKABarRestaurant – NordicCuisine

Μεγάλου Αλεξάνδρου 80-82, Κεραμεικός


Greek Wine World

r