Menu
Κολοκύθα ψημένη με μέλι, μούς τυριού από οργανικό κατσικίσιο τυρί και άγρια μανιτάρια τουρσί
Thyrsus, Μαλαγουζιά-Viogner 2012
Καπνιστό χέλι, μαριναρισμένες πατάτες και κρέμα αρωματισμένη με αυγά ρέγγας
Δέκα, Sauvignon Blanc–Semillon–Ugni Blanc 2009
Ψημένο και αργομαγειρεμένο χοιρινό, με πουρέ απο σαλιάριζα, φασολάκια και σκούρα σάλτσα λεμονιού
Δέκα, Ξινόμαυρο-Merlot 2008
Μούς λευκής σοκολάτας με μαύρο cassis, καραμελωμένα μήλα και τραγανό πλιγούρι βρώμης
Σκέρτσο, ημίξηρος 2012
Το δείπνο μαζί με το κρασί θα κοστίζει 33 ευρώ το άτομο.
Για κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε: 210-52 43 340
SAFKABarRestaurant – NordicCuisine
Μεγάλου Αλεξάνδρου 80-82, Κεραμεικός
Κολοκύθα ψημένη με μέλι, μούς τυριού από οργανικό κατσικίσιο τυρί και άγρια μανιτάρια τουρσί
Thyrsus, Μαλαγουζιά-Viogner 2012
Καπνιστό χέλι, μαριναρισμένες πατάτες και κρέμα αρωματισμένη με αυγά ρέγγας
Δέκα, Sauvignon Blanc–Semillon–Ugni Blanc 2009
Ψημένο και αργομαγειρεμένο χοιρινό, με πουρέ απο σαλιάριζα, φασολάκια και σκούρα σάλτσα λεμονιού
Δέκα, Ξινόμαυρο-Merlot 2008
Μούς λευκής σοκολάτας με μαύρο cassis, καραμελωμένα μήλα και τραγανό πλιγούρι βρώμης
Σκέρτσο, ημίξηρος 2012
Το δείπνο μαζί με το κρασί θα κοστίζει 33 ευρώ το άτομο.
Για κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε: 210-52 43 340
SAFKABarRestaurant – NordicCuisine
Μεγάλου Αλεξάνδρου 80-82, Κεραμεικός